Zara


Zara

A girl that i think maybe i can call she a stranger
A girl that give something that i call love but i think i dont deserve
She give me more passion
She give me more spirit
She give me more life that she don't know for sure
She kill my soul




Zara ni selalu jugak chating ngan aku bile aku online facebook
Entah kenape,makin lame aku online makin aku tertunggu-tunggu die online
Boleh dikatakan setiap hari aku online aku akan tunggu dia
Die macam ade satu aura yang buat aku nak sangat kat die
Aku sendiri pun tak tahu kenape
Walaupun kadang-kadang aku taip punye lah panjang tapi die jawab sepatah jer
Hmmm.Tapi rase ni best
Rase yang tak pernah aku rase sebelum ni
Rase yang buat aku kadang-kadang lupe pasal study aku
Tapi aku tahu sebenarnye bende ni aku sorang je yang ras
Die bukan ape-ape pon
Sebab kalau chat ngan aku je nak tak nak je die balas
Entah lah.Biarlah rase ni hilang sendiri

I LOVE YOU FOR SURE


No comments:

Post a Comment